Verdens beste kyllingsalat – påleggsfavoritt

bilde-5-001

Jeg tenkte at noen av innleggene fra den gamle bloggen skulle få leve videre her inne, og i dag tittet jeg derfor igjennom noen gamle oppskrifter som jeg hadde lagt ut. Da fikk jeg akutt lyst på den digge kyllingsalaten som mannen i huset har pleid å lage til meg innimellom. Helt klart verdens beste påleggsalat! Nå er det leenge siden sist, så dette er et aldri så lite hint om at jeg ønsker meg kyllingsalat til brødskiva (eller hornet) igjen..


Oppskriften er sånn ca som dette:
Skjær opp 1 til 1,5 kyllingfilet i passelig små biter. Krydre med salt, pepper, litt karri og litt chilipulver og steke i olje.
Kutt opp 1/2 rødløk, 1/2 rød paprika og 1/2 chili i passelig små biter. Tilsett 1 boks med mais.
Bland 1 pose med lett majones med litt over 1/2 boks med lettrømme (ca like mye av hver) og et par teskjeer med sennep. Klem et par teskjeer med sitronsaft over og bland alt sammen. Smak til med chilipulver og karri.
Kyllingsalaten holder seg fint i en tett boks i kjøleskapet i noen dager. Bon appetit!

Del gjerne

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *