Vel overstått Halloween

untitled-export13

Vi var så heldige å bli invitert bort til Halloween, til både barnas og de voksnes store glede! Da slapp vi unna med å ta med en kake (og det var selvsagt ikke jeg som lagde den). Barna var happy med å finne frem noen utkledningsklær som vi hadde liggende fra før, og alt var bare velstand. Ja, ihvertfall helt frem til mor selv begynte å føle seg dårlig og måtte forlate festen. Men det skal jeg ikke kjede dere med, jeg lever enda og formen er stigende.

Da barna kom hjem her utpå kvelden med masse godsaker i bøtta si så fikk de lov til å spise det de hadde lyst på. Ja, for selv om jeg også tenker at det er litt ekkelt med godis som andre folk potensielt kan ha tatt på, så tror jeg at barna fint overlever det. Hva er vitsen med å samle inn masse godis som man bare kaster rett i søpla etterpå?? Ja for dere leste kanskje om hun som fikk sønnen til å kaste alt godteriet som ikke var pakket inn??

Jeg håper at dere også har hatt en fin Halloween, med eller uten sykdom og potensielt skittent godteri!

Del gjerne

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *