Sura

Her har dere meg liksom, Sura Gudersen!! Hva skjer med at det skal være så himla mye vanskeligere å være mamma for de store barna enn for de små?? Noen dager føler jeg at jeg går rundt og er mer sur enn blid, og det synes tydeligvis femåringen også. Man må kjefte for å få de til å kle på seg om morgenen, mase for å få de ut døra her i tide, mase for å få de inn i bilen når vi skal hjem igjen, kjefte fordi de krangler når man lager middag, kjefte for å få de til å dusje, mase om at leksene må gjøres og til sist så må man søren meg kjefte for å få de i seng i tide også.

Og noe sier meg at dette bare er begynnelsen på moroa.. Ohlala, hva er det vi har gjort???? Finnes det en sånn sommerleir som man kan sende alle som er over fem år på for hele sommeren??? Nå tuller jeg altså (ihvertfall litt)..

Del gjerne

3 thoughts on “Sura

  1. Åh, det var egentlig skikkelig godt å lese! Helt sikker på at jeg også hadde blitt illustrert sånn nå 🙂 «Mamma, hvorfor er du ALLTID sur?» fikk jeg her en dag… Au! Den gjorde litt vondt, men tror jeg trengte det. Jeg skjønner bare ikke hvorfor man må kjefte eller bli sint for å bli hørt, kan det være så vanskelig?! Jeg krysser fingrene for at dette er en småbarnsgreie jeg da, og håper-håper at de blir englebarn som tenåringer 😉 I wish…!

    1. Haha, jeg tenker akkurat det samme! La oss krysse fingrene for at de blir englebarn som tenåringer 😀

    2. Ja, og den tegningen der fant jeg tilfeldigvis her en kveld etter at barna hadde lagt seg.. Huff, må jo le av det – men egentlig er det jo mest trist!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *