Snart jul i stua

img_7562

I år har jeg latt det gå sport i å prøve å gjøre minst mulig forberedelser til jul. Og jeg er SÅ fornøyd med egen innsats. Vi mangler fortsatt å vaske huset, kjøpe juletre, pynte hus og tre, kjøpe de siste julegavene og å kjøpe inn mat. I morgen skal vi først på jobb og så avgårde i bursdag på kvelden, på fredag skal vi også jobbe. Så da satser vi alle kortene på fredag kveld, weee!! Jeg tror faktisk at jeg har bestemt meg for at jeg ikke gidder å vaske ordentlig her jeg altså, det kan man jo gjøre i romjula når det ikke skjer så mye annet allikevel???

For min del kjenner jeg at jeg gleder meg mye mer til jul når jeg har sluppet å stresse med å kjøpe og pakke inn masse gaver, bake pepperkaker, lage juleverksted eller andre sånne ting som egentlig bare er pes og som man bare gjør fordi man føler at man må. Jul blir det jo uansett, og det er jo ikke akkurat sånn at det skjer lite av sånne ting på skole, barnehage og fritidsaktiviteter forøvrig.

Bildet over er fra i fjor – sånn går det når man har ettåringer i hus som gjerne vil plukke julepynten av treet. I år satser jeg på at treet får stå i fred. Ja, hvis vi rekker å få noe tre inn i huset her da..

Del gjerne

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *