Romjul

unnamed-31-001

Her nyter vi late dager i romjulen. Kveldene har gjerne blitt litt sene for både store og små, men i går fant vi ut at vi skulle få barna i seng tidlig. I natt våknet eldstemann og lurte på om han kunne stå opp. Da jeg svarte at det fortsatt var natta og at pappaen og jeg fortsatt ikke hadde lagt oss, tittet han på klokken og lurte på hva i alle dager vi gjorde oppe enda. Jeg svarte som sant var at det er jo ferie, så vi koser oss oppe litt ekstra lenge. Da spratt han opp i sengen og utbrøt «Hæ, vi måtte legge oss kl 19.41, og her sitter dere oppe og koser dere til langt på natt????». «Eh, ja.. Eh, dere har jo sovet litt lite de siste nettene, og eh vi voksne trenger ikke så mye søvn vet du..» Hahaha

Vi har ikke så stor familie på denne kanten av landet, så her har vi ikke så mye familieselskaper og ting som skjer i romjulen. Det er igrunn ganske så deilig. De siste dagene har vi brukt på å slappe av hjemme; barna har lekt med lekene sine, vi har sett noen filmer og noen Netflix-serier, vi har spist digg mat, vi har gått tur og vi har vært på badeland. I dag var vi riktignok på familiemiddag hos mormor og morfar, og i natt har vi overnattingsgjest her mens eldstemann og fetteren gikk over for å sove hos besteforeldrene sine over gata.

unnamed-30-001

Ja, og min personlige favoritt blandt julegavene er turnringene som barna fikk fra mormor og morfar. Hvor kult er ikke det?? Jeg klarer ikke å gå forbi uten å svinge meg rundt et par ganger, og det klarer ikke barna heller. Anbefales!!

Del gjerne

2 thoughts on “Romjul

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *