Planer for mørketiden

Ok, nå har jeg satt meg mål for høsten og vinteren. Jeg har lenge gått og tenkt at jeg blir sprø av at vi har så mye ting i huset her. Jeg misunner sånne super-ryddere som kvitter seg med nesten alt de eier og bare har det de MÅ ha. Jeg klarer nok ikke å bli helt sånn, jeg sliter visst mer enn jeg ønsker å innrømme med å kvitte meg med ting. Dessuten så kan man da alltids få bruk for ting som ligger og slenger, eller hva?? Man kan jo banne på at man plutselig kunne trengt det man kvittet seg med for noen måneder siden, etter at det har ligget og slengt i åresvis. Men det er jo ingen tvil om at det går med mye unødvendig tid og irritasjon på grunn av at man har en million ting som man egentlig kunne klart seg uten.

De siste ukene har jeg prøvd å være flinkere til å selge, gi bort eller kaste ting som vi ikke trenger, og nå som det går mot mørkere tider så skal jeg prøve å gå ALL IN og kvitte meg med mest mulig. Og grunnen til at jeg nevner det er selvsagt at da MÅ man jo bare gjøre det. Kan ikke noen si at de har lyst til å se bilder av ryddige skap fremover, så får jeg enda en god motivasjon til å komme i gang. PLEASE!

Når det gjelder NÅR man skal få tid til å rydde, så er jo det et annet spørsmål. Dagene går i ett nå som hverdagen er tilbake, og det er ikke mye dødtid på sofaen. Både i går og i dag har vi hatt familiebesøk og middagsgjester også, og det er jo såpass hyggelig at jeg alltid tenker at det er noe vi må gjøre oftere. Kunne ikke døgnet bare hatt noen få timer ekstra??

Del gjerne

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *