Paranoia

I dag har jeg vært og prøvd noe helt nytt. Jeg har alltid hatt lyst til å prøve å klatre, men det har liksom aldri blitt til det. Nå er jeg så heldig å ha muligheten for en halvtime med trening i uken i arbeidstiden, så i dag dro noen kolleger og jeg tidlig fra jobb for å klatre. Glad og fornøyd leide jeg utstyr og tok fatt på klatreveggen med en god kollega (og erfaren klatrer) som sikret for meg. Nå skulle jeg til topps!!

Oh my, det var mye skumlere enn jeg trodde!!! Jeg har jo høydeskrekk, men jeg hadde et håp om at det kom til å gå fint så lenge jeg ikke så ned. Men jaggu slo ikke høydeskrekken inn da jeg var bare et par meter opp i veggen. Haha, jeg måtte ta en god pustepause underveis og var litt usikker på om jeg skulle tørre å prøve meg toppen. Så utrolig irriterende at man skal bli så nervøs av sånne ting selv om man vet at det ikke er farlig!! Jeg ropte ned til kollegaen min som sikret for meg og spurte om hun hadde vært borti sånne pyser som ikke tør å klatre opp. Da fikk jeg til svar at «Eh, jeg pleier stort sett å klatre med folk som er flinkere enn meg..». Så da hadde jeg selvsagt ikke noe valg, og måtte jo bare klatre videre. Da jeg endelig nådde toppen av tauet, mens jeg klamret meg fast i det jeg fikk tak i, så ropte jeg ned at nå får det være bra. Heldigvis så heiet de meg videre den siste meteren, så da nådde jeg toppen allikevel. Og i det jeg var på vei ned kom jeg på at jeg måtte få noen til å ta bilde av meg, så på bildet her klamrer jeg meg fast i tauet mitt og håper på at hun skal være veldig rask med det bildet. Hoho.. Og det verste av alt er jo at jeg har lyst til å prøve det igjen snart, det er jo noe som heter eksponeringsterapi, er det ikke?? Uansett så er jeg ganske stolt over at jeg faktisk klarte å komme meg helt til topps!

Og i stedet for å slappe av med noen gode Netflix-serier i sofaen i kveld så har jeg faktisk vært ute og spilt fotball. Fy søren, klapp på skulderen til meg selv! Tihi..

Del gjerne

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *