Pakket og klart

unnamed-28-001

Endelig har jeg fått ut fingeren og laget babyalbum til minstemor. Og det klarte jeg til og med å få gjort sånn at albumet kan pakkes inn og legges under juletreet. Klapp på skulderen til meg!!! Til eldstemann lagde jeg ordentlig album hvor jeg limte inn ting fra sykehuset, avisutklipp, hårlokk osv. Jeg fikk riktignok aldri laget det ferdig, så sånn sett så har ihvertfall jentene et komplett album, selv om de aldri fikk sånn fint album som storebror fikk.

I dag har mannen i huset tatt jobben med å pakke inn alle julegavene. Hurra, da slipper jeg å sitte her og forbanne julen til langt på natt på lille julaften!! I år er jeg ganske så fornøyd altså, for han har gjort så og si alt av innkjøp også. Han er nok bare glad for det, siden han synes at jeg er alt for kjip med gavene. Til neste år skal jeg lure han til å pakke inn gavene til pakkekalenderen også, MOHAHAHA! Ah, nå begynner jeg så smått og glede meg til jul jeg og, det hjelper liksom å få unna sånne ting som man vet at er stress!

Del gjerne

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *