Øvelse

Hva har du gjort i dag da? Neei, jeg har bare ordna med pumper og slanger, slått opp et gigant-telt, vist frem ferdighetene mine i kart og kompass og førstehjelp og spist frysetørret mat. Haha, jeg ble jo innlemmet i Sivilforsvaret for ti år siden, men jaggu har jeg ikke sneket meg unna siden den gangen grunnet flytting og tre svangerskap med påfølgende permisjoner. Nå kunne jeg visst ikke snike meg unna lenger og måtte møte på heldags øvelse. Sent i går kveld gravde jeg frem den gamle uniformen som jeg fikk for ti år siden fra nederst og innerst i kjelleren, og tidlig om morgenen i dag kjørte jeg avgårde.

Vel fremme i Oslo traff jeg mange hyggelige folk i fine uniformer. Alle lurte på hva som skjedde med at jeg kom i en retro-uniform fra i gamle dager. Jaja, litt oppmerksomhet tåler jeg heldigvis godt. Litt verre var det kanskje at den stinket kjeller, men det ble jeg liksom vant til, så jeg trodde igrunn at lukten forsvant litt løpet av dagen. Da jeg kom hjem i kveld var de eldste barna kommet seg i seng, men var fortsatt våkne. Jeg fikk en god klem, og barna utbrøt «Æsj, du stinker, mamma!!». Oh yeah, heldige folk som har sittet tett oppi meg og øvd seg på å legge meg i stabilt sideleie i dag, haha… Da trenger jeg i det minste ikke å gjøre så mye for å gi et noe bedre inntrykk til neste øvelse, en dusj og rene klær bør holde i massevis! Ps: bildene er fra for ti år siden.

Nå skal jeg hive meg rundt og begynne å se på hva vi skal ha med oss på påskeferie. Vi reiser nordover til snø og kulde, og der skal vi også i bryllup (så da blir det nok å pakke med seg). Vi gleder oss maks!

Del gjerne

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *