Out and about

14390979_10155193008610961_5351089365934565654_n

I morgen skal mannen og jeg ut i Oslo og (forhåpentligvis) le på oss noen ekstra uker med levetid. Det er ikke så ofte vi er ute på sånne ting lenger, så jeg gleder meg maks!! Mormor og morfar får ansvar for å hente bil på service, hente unger, levere unger i to bursdager og ellers holde fortet med barna her hjemme. Hva skulle man gjort uten besteforeldre??

Ja, og det er han karen på bildet over som vi skal se på. Han har riktignok ikke like fin bart i disse dager – hoho. Jeg har hørt rykter om at det er noen ledige billetter å oppdrive for lørdagens show. Jeg har også hørt rykter om at de showene som allerede har vært litt nordover i landet har vært veldig bra, så jeg tror jeg tør å anbefale det 😉

Del gjerne

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *