Oppdatering

Sånn, nå er vi offisielt lei av å oppholde oss på sykehuset. Jeg får mer og mer medfølelse for de som har sykdommer som gjør at de må tilbringe mye tid på sykehuset. Ikke bare er det kjipt med sykdommen i seg selv, men man blir jo smågal av å sitte inne på et lite rom dagen lang! Samtidig så får jeg mer og mer lyst til å jobbe på sykehus igjen. Det begynner å bli noen år siden jeg jobbet på sykehus, og jeg har alltid savnet det litt siden. Når barna blir litt eldre så skal jeg nok vurdere å gjøre comeback på sykehusarenaen igjen!

Her er minstemor fortsatt lite pigg. Hun er heldigvis mye bedre enn hva hun var da hun kom inn, men hun har fortsatt ikke matlyst, er veldig slapp og har behov for oksygen når hun sover. Jeg prøvde meg ivrig på om vi kunne få reise hjem på permisjon i dag, men vi måtte nøye oss med å ta en tur ut fra huset her. Mormor og morfar kom på besøk sånn at og minstemor fikk lufte seg sammen med mormor, mens morfar og jeg tok oss en tur på nærmeste kjøpesenter. Jeg hadde behov for en ny bukse, siden de to buksene mine allerede hadde rukket å bli skitten i løpet av dagene her inne. Det resulterte i at jeg fikk kjøpt meg noen nye og behagelige klær for anledningen (søren også, jeg som ikke hadde tenkt til å kjøpe meg noe «unødvendig» i år. Jeg rakk ikke å komme til februar en gang før det forsettet gikk i vasken).

Da er det bare å vente og se om minstemor kan klare seg uten oksygen i løpet av natten sånn at vi kan komme oss hjem i morgen. Foreløpig ser det ikke så lovende ut.. Men nå sover hun i det minste søtt, og det er vel på tide at jeg gjør det samme. Man blir jaggu sliten av å gjøre «ingen ting» på sykehuset noen dager i strekk…

Del gjerne

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *