Nå kommer våren!!!

Jaaaaa, nå kommer våren! Hvor deilig er det ikke å tenke på at man har hele våren og sommeren foran seg?? Jeg ser for meg lange dager ute i hagen, barn som bader, sykling i gaten, iskaffe i solveggen og vin på terrassen en sen sommerkveld. Jeg kjenner jeg blir lykkelig bare av å tenke på det. Selv om jeg ikke er en sånn «sommerperson» så er det jo ikke til å komme bort i fra at det er fantastisk deilig når man kan bruke mer tid ute uten å måtte pakke seg inn i masse klær.

I helgen har barna vært i tre barnebursdager mens vi voksne har vært på superhyggelig middag hos noen gode venner. Bortsett fra det så har vi tatt livet med ro og nytt det fine været. Nå er det bare å komme seg i seng og gjøre seg klar for en ny jobbuke. Ønsker alle en finfin uke!

Del gjerne

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *