Livet altså

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg var på fagdag i Oslo i går, og siden vi skulle på show på kvelden så ble jeg igjen etter fagdagen. Etter fagdagen trasket jeg en tur til gamle trakter og tittet innom der vi bodde da eldstemann var liten og barnehagen han gikk i. Sukk, jeg får helt vondt i hjertet av at tiden går så fort! Tiden i Oslo var så fantastisk fin, og jeg husker omtrent hele permisjonstiden med eldstemann som på bildet over. Vi trillet turer så og si hver dag, drakk kaffe med venninner og hadde det som plommen i egget. Bylivet var rett og slett fantastisk!!

Da jeg var yngre syntes jeg alltid at all forandring var fint, og så meg sjelden tilbake. Plutselig innså jeg at jeg har blitt en sånn gæmlis som nesten begynner å grine av å tenke tilbake på fine ting som har vært.. Jeg hadde glatt reist tilbake i tid til da jeg var gravid med eldstemann og tatt hele småbarnsperioden om igjen!

Jeg er selvsagt fornøyd med å være der vi er i dag også, og det er jo deilig å være ferdig med den verste nattevåken. Dessuten så har jo livet på landet helt klart sine fordeler det også, og jeg elsker å ha god plass i huset og stor hage. Men det er litt rart å plutselig være den middelaldrende mammaen i barnehagen med store barn. Jeg føler jo at jeg akkurat var den unge førstegangsmammen som kom med en liten kar som skulle begynne i barnehagen for første gang..

Del gjerne

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *