Klar for Halloween??

img_6860

Vi fikk en invitasjon til Halloween her om dagen, så nå går barna her og snakker om Halloween hele tiden. Derfor kommer det litt Halloweeninspirasjon her.

Jeg måtte titte tilbake på feiringen fra i fjor, og da ble jeg minnet på at i år skal jeg huske å kjøpe gresskar tidlig. I fjor kjøpte jeg nemlig det siste gresskaret som var å oppdrive i mils omkrets, og det var nesten hvitt og lite pent. Derfor måtte jeg hente bilde av gresskaret fra året før der igjen til innlegget. Vi pleier forøvrig å kjøpe to gresskar, siden barna gjerne vil ha gresskarsuppe til middag. Men jeg tror at jeg klarte å hente ut nok kjøtt til å lage suppe av albino-gresskaret i fjor også.

fingerkjeks

Disse fingerkjeksene er derimot fra i fjor. Alle var dødsimponert over disse som mannen i huset lagde. De ser jo bare SÅ ekte ut! Bestilling er herved lagt inn for i år også..

img_2113

Og denne gulrotkaka er heller ikke å forakte. Mannen i huset lager seriøst verdens beste gulrotkake!! Og med litt orange glasur på toppen og noen edderkopper av lakris glir den lett inn i Halloweentemaet.

img_2128-2

Barna har tenkt til å kle seg ut som det samme som de var i fjor. Det er fint for lommeboka og miljøet, så det skal de selvsagt få lov til. Fireåringen lurte også på om ikke pappaen kunne kle seg ut som julenissen, siden de har sett et nissekostyme i kjellerboden. Hahaha, jeg lo så jeg grein da jeg så for meg den skumle nissen på Halloween. Hva synes dere, skal han finne frem nissedrakten???

Del gjerne

2 thoughts on “Klar for Halloween??

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *