Julekalenderen

img_7687

 

Okay, så hva er det i pakkekalenderen?? Det er det flere som har lurt på, så derfor kommer noen tips til de som er ute i siste liten for å ordne kalendergaver til sine søte små.
Siden jeg ikke er glad i alt for mange leker som ligger og slenger rundt i huset, så prøver jeg å finne på ting som enten er fornuftige eller som er «forbruksvare» (pappaen i huset får supplere med litt sånn at den ikke blir alt for fornuftig). Jeg har også tenkt at jeg ikke skal bruke mye penger på kalenderen, derfor har jeg brukt en del småtteri som jeg fant liggende i skapet. Dessuten så har jeg f.eks. tatt ut spenner og strikker fra en pakke og puttet to spenner eller strikker i hver kalendergave og også delt opp trusepakker til flere kalendergaver.

I år får barna noen pokemonfigurer som pappaen har bestilt på ebay, noen minions viskelær som mor selv kjøpte på billigsalg, hårspenner, hårstrikker, truser, klistremerker, blyanter, reflekser, tatoveringer og diverse ebay greier som pappaen i huset har kjøpt. Tidligere har de også fått sokker med populære motiver, lommelykt, aktiviteter, dvdèr, smoothie, kopper, tegnesaker, ballonger, såpebobler, vaskeklut, lue, votter/vanter og badeskum/badeleker.

Det er mulig at jeg glemte noe i farten her, men det var ihvertfall mesteparten av det som har ligget i kalenderen hos oss. Noen andre som har andre gode tips kanskje??

 

Del gjerne
Posted in Jul

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *