Iskaffe i solveggen

Nå er livet deilig altså!! Jeg synes bare et er så fantastisk digg å tenke på at vi har hele våren og sommeren foran oss. Her om dagen var jeg en tur på Ikea og kjøpte to veldig fine stoler til å ha på terrassen, og i dag kom solen og vårværet tilbake igjen sånn at jeg kunne nyte en iskaffe i solveggen. Det må man jo bare elske!!! Vi har også blitt kjent med noen hyggelig nye naboer i dag og barna har lekt og kost seg i hagen.

Mange lurer på hvordan jeg lager iskaffen min som jeg stadig poster bilder av på sosiale medier. Jeg elsker iskaffe og har alltid med meg en stor kopp når jeg drar på jobb, er med eldstemann på håndball/svømming, er på foreldremøter o.l. Jeg drikker stort sett iskaffe hele vinteren også, men det er klart at den smaker ekstra godt i solen om våren/sommeren. Iskaffe er superenkelt å lage, men det er en fordel å ha kaffemaskin. Da lager jeg bare en enkel eller dobbel espresso, fyller opp med tre/fire isbiter og etterfyller med ekstra lett lettmelk og en liten fløteskvett. Innimellom går jeg for helmelk og da dropper jeg selvsagt fløteskvetten 😉 Har man ikke kaffemaskin så kan man lage espresso med espressokanne eller pulverespresso og ellers bruke samme fremgangsmåte. Personlig så liker jeg den ikke med sukker, men for de som liker den søt så funker det fint med litt sukker oppi også.

Nå er det på tide å komme seg i seng her, jeg har nemlig en ny jobb på gang og skal innom der for litt opplæring i morgen. Jeg gleder meg!

Del gjerne

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *