Hvordan få dagene til å gå når man bare jobber deltid??

Av og til så føler jeg at livet bare løper fra meg. Dagene går så ufattelig fort, vipps så er det en ny uke, ny måned og nytt år igjen. Hverdagene går nesten enda fortere enn helgene, synes jeg. Det er liksom å stå opp i 07-tiden, levere barn på skole og barnehage, jobb, hente barn på skole og barnehage, lage middag, rydde opp etter middagen, kjøre barn til fritidsaktiviteter, lage kveldsmat, legge barn, rydde etter kveldsmat, rydde litt i huset, vaske litt klær, slappe av litt i sofaen og vipps så er klokken midnatt og det er på tide å komme seg i seng igjen.

Overraskende ofte så får jeg spørsmål om hva jeg gjør på mandager og fredager når jeg har fri fra jobb (nå er det forøvrig bare en dag i uken jeg har fri fremover), noen lurer på om det kanskje blir litt kjedelig? Haha, da lurer jeg alltid på om de selv har hatt små barn. Jeg bruker forsåvidt ofte fridagene til å ta små fotojobber, så det er ikke alltid jeg har fri. Men om jeg ikke har fotojobb, så er det alltids et barn som skal på helsestasjonen, til tannlegen, til legen eller annet, eller så skal man selv til en eller annen time et sted. Ja, og så prøver jeg å bruke de dagene til å få gjort litt ekstra husarbeid, sånn at vi slipper å bruke kvelder og helger til det. Og innimellom, hvis jeg ikke har noen planer, så bruker jeg dagen på å sove et par timer på sofaen… Det kan anbefales!!

Del gjerne

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *