Here we go

unnamed-001

Da er jeg i gang på ny blogg. Planen med den nye bloggen er stort sett å fortsette nesten som før. Jeg har fortsatt ingen planer om å lage noen stor blogg, ei heller å skrive lange avhandlinger om engasjerende temaer. Men å dele litt fra hverdagen, litt om ting som opptar meg eller å dele noen (forhåpentligvis) nyttige tips. Jeg kommer nok også til å poste noen gamle innlegg her inne, som jeg synes at fortjener å leve videre.  Jeg vil prøve å være noe mer anonym enn i den forrige bloggen, vi får se hvor godt det går. Jeg er jo veldig glad i å ta bilder, og liker jo også å vise de frem. Men det blir nok mer av den type bilder som du ser i dette innlegget.

Det kan jo tenkes at blogglysten dabber mer av når den gamle bloggen forsvinner og at dette dør ut, eller så kan det hende at jeg blir mer ivrig. Det får tiden vise.

img_1838

I dag har vi vært på en kjempefin tur i skogen, med bål, pølser, kakao og plukking av blåbær. Jeg tenker alltid at vi skal bli flinkere til å komme oss oftere ut i skogen. Det er jo herlig å være ute i naturen, få beveget seg litt og utforske det som finnes der ute! Og ihvertfall i det fantastiske høstværet vi har nå – da er det bare å komme seg ut!!

Del gjerne

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *