Har dere fått det med dere??

img_0504

Jeg fant akkurat ut at det snart bare er en uke til jul. Hvordan skjedde det?? Jeg tenkte at jeg skulle minne dere andre på det også, i tilfelle det er flere enn meg som ikke skjønner helt hvor fort tiden går. Ligger dere bra an? Her er vi ferdige med noen gaver, men har fortsatt noen igjen. Dessuten så har jeg en stor bunke med kjempefine julekort liggende, som jeg igrunn ikke har tenkt på at ikke kommer til mottakerne av seg selv. Jeg er jo egentlig fortsatt der at jeg synes det er tidlig når jeg ser folk pynter juletre og pynter hus, men det må jeg vel riste av meg snart.

unnamed-21-001

I dag har vi vært ute og gitt julekort og lussekatter til de nærmeste naboene våre. Barna husket at vi gjorde det i fjor, og ville gjerne gjøre det i år også. En koselig ting som jeg tror at har blitt en tradisjon her i huset. Bakdelen var bare at det viste seg at minstemor hadde spist to runder med lussekatter i barnehagen, mens storebror hadde spist lussekatter på skolen og fått godtepose på SFO i dag. Så da toppet vi det hele med lussekatter her hjemme også… Jeg skulle gjerne kost meg noe med barna her hjemme innimellom uten å irritere meg over at de får i seg alt for mye av det gode! Men det skal jeg ikke mase mer om i dag. Jeg håper dere har hatt en fin luciadag hos dere også!

Del gjerne

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *