Har dere begynt å planlegge julebaksten

img_7499

Jeg synes aldri at julekakene blir spist her i huset, derfor pleier vi ikke å bake så mange slag. Men pepperkaker må man liksom bake, og så pleier mannen i huset å ha lyst til å bake kakemenn. Selv synes jeg det kan være godt med litt brente mandler, så det pleier vi (vi=mannen) også å lage.

img_7501

I fjor fant mannen også ut at han skulle lage karameller (eller var det muligens sånn at jeg hadde nevnt at jeg hadde sett noen andre som hadde laget det, og at det så godt ut..). Og shit, det var så sinnsykt godt! Jeg fant tilfeldigvis igjen bildene nå, og tenkte at jeg måtte legge inn et bittelite hint om at karameller står på ønskelisten for i år også.

img_7503

Mannen i huset her brukte en oppskrift som han fant på Trines matblogg. Og de var rett og slett heeelt perfekte!! Så hvis du skal lage èn digg ting til jul, så lag karameller!

Del gjerne

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *