Fjerde søndag i advent

unnamed-27-001

Da var det siste søndag i advent allerede. Her har jeg prøvd å gjøre minst mulig i år. Jeg pyntet bittelitt før julebordet i november, lagde pakkekalender og lagde julekort (jeg har til og med fått sendt noen få avgårde). Ellers så har jeg ikke tatt noen julevask av huset, og all julegavehandlingen til mannens familie har han tatt selv, mens jeg foreløpig har handlet tre gaver. I går mente storebror at «det ser ut som vi er det eneste huset i gata som ikke gleder seg til jul». Så da gikk jeg ut og fikk opp noen små lys på en busk ute og satt opp et bittelite juletre på trappen.

I formiddag var barna ute og kjøpte seg noe julepynt, så da slo mor til med å kjøpe et lite juletre som de fikk sette opp og pynte i kjellerstua. Nå gjenstår det vel bare å handle inn de siste gavene, vaske huset, kjøpe juletre, pynte hus og tre, handle inn mat og planlegge hva vi egentlig skal gjøre i julen. Jaja, jeg er uansett sikker på at barna blir fornøyd – og det er jo det viktigste! Ligger dere godt an til jul?

Del gjerne

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *