Fantastisk høst

img_2960

Jeg kan ikke få sagt nok ganger at den høsten her har jo bare vært fantastisk fin! Nå har jeg riktignok funnet fram jakkene våre, siden det begynner å bli kaldere. Men i dag kunne jeg faktisk klippe gresset ute i solen med bare t-skjorte.

I dag har vi hatt dugnad i vellet her hvor vi bor. Dugnad er ikke favorittsysselen vår, og vi har igrunn mer enn nok å gjøre i heimen her selv. Men hvis det skal se pent ut i området her, og barna skal ha fine områder å leke på, så er det jo fint å kunne bidra. Dessuten så er det jo hyggelig å bli bedre kjent med folk som bor i området her.

I kveld har jeg fått ryddet igjennom deler av skapene til barna og funnet frem varmere klær. Ohlala, det er alltid mye jobb å finne frem ny garderobe for ny årstid.. Det positive er ihvertfall at barna har alt de trenger, selv om mellomste helst skulle sett at hun fikk en ny jakke. Hun lurte på hvorfor hun måtte ha på den stygge jakka etter storebror i dag når lillesøster fikk ha på seg den fine genseren.. Haha, stakkars (?)!

Del gjerne

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *