En ny epoke

I går solgte jeg vogna til jentene, og med det så begynner det å bli fint lite babyting igjen i huset her (til min store sorg). I dag var jeg på opplæring i en ny jobb som jeg begynner i om et par uker. Hun som har hatt jobben før meg skal ut i svangerskapspermisjon. Hun er gravid med sitt første barn og har termin omtrent nøyaktig åtte år etter at jeg hadde termin med min første. Shit, jeg føler jo at det nettopp var jeg som skulle ut i permisjon med eldstemann! Da følte jeg at de som hadde barn som var på samme alder som det våre barn er nå hadde hatt små babyer for leeeenge siden. Altså de lå jo milevis foran oss!! Hva skjedde??? Plutselig sitter man her med tre «store» barn og er hu der halvgamle og slitne dama på jobb som garantert ikke skal ha flere barn. Haha, livet altså.. Jeg skulle glatt ha hoppet åtte år tilbake i tid og tatt det hele om igjen! Men siden det ikke er mulig så må man vel bare nyte at barna blir mer og mer selvstendige og leve på de gode minnene <3

Del gjerne

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *