Du kan takke deg sjæl

img_6562-003

Ohlala, i dag var dagen. Minstemor har vært syk med feber og forkjølelse hele uka, men i dag var hun pigg nok til å være med for å hente de største på skolen og i barnehagen. Og selv om vi hadde et par meltdowns innen vi hadde fått hentet begge søsknene, så tenkte jeg at det var en god ide å ta med barna på kjøpesenteret for å kjøpe bursdagsgave og farsdagsgave. Men minstemor var tydelig ikke i form, og protesterte på det meste. Og da de eldste begynte å løpe rundt i butikken og gjemme seg inni klesstativene fant jeg ut at det kanskje ikke var så lur ide allikevel. Så da ropte jeg bare «Nå går vi!!» før jeg strenet avgårde med toåringen i armene. Hun hadde selvsagt andre planer akkurat da, og passet på å skrike såpass høyt at ingen på senteret kunne unngå å høre henne. Og det fortsatte hun med da jeg traff på en tidligere kollega som jeg ikke har sett på år og dag. «Hei, hei!! Eh, hun er vanligvis ikke sånn her altså.. Hun er syk.. Jada, det går så bra så! Ja, de er mine de som kommer luskende bak der også. Fine barn, ja!».

Da jeg klagde min nød til mannen etter at vi hadde fått karret oss hjem hadde han èn kommentar; «Du kan takke deg sjæl når du finner på å dra på kjøpesenteret med tre unger på fredag ettermiddag…» Jeje, blir vel en stund til neste gang!

Del gjerne

One thought on “Du kan takke deg sjæl

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *