Åtte år

I dag er det åtte år siden vi ble mamma og pappa for første gang. Jeg slutter aldri å forundre meg over hvor fort tiden går, det føles jo som om jeg nettopp ble mamma for første gang. Og det er enda mer rart å tenke på at hvis vi går åtte år fremover i tid så har vi en stor ungdom her, OMG! Om morgenen disket far i huset som tradisjon tro opp med amerikanske pannekaker med tente lys og litt godis og jordbær attåt. Mens i kveld har vi feiret med kake.

Nå sitter vi her og planlegger bursdagsfeiring til helgen. De siste to årene har vi hatt legobursdag, mens i år blir det pokemon tema. Jeg har ikke så mange ideer til morsomme ting vi kan lage, så det kan godt tenkes at det bare blir hovedkaka som blir med pokemontema. Kom gjerne med tips om du har noen!!

I mellomtiden så har jeg gravd frem noen gamle bilder fra Legobursdag her i huset. Legohodene var veldig enkle å lage og populære, men jeg tviler på om jeg klarer å lage en Pikachu som ser bra nok ut på samme måte.

Gele er jo lettvint! Kanskje vi går for sånne som dette med Pokemon-flagg..

 Kaka overlater jeg heldigvis til mannen, så får vi se hva han klarer å få til. Jeg har ihvertfall overtalt åtteåringen til at en pokemonball er kult, og det burde ikke være vanskeligere enn denne Ninjago-kaka!

Ellers så håper jeg at alle som ikke bor for langt nord i landet nyter våren som har kommet for fullt. Her har det vært fantastisk deilig i dag, la oss håpe det er starten på tidenes vår og sommer!!!

Del gjerne

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *